Kypärä Bontrager Quantum MIPS Musta

129,99 

Helposti säädettävällä BOA® Fit -järjestelmällä varustettu monipuolinen ja mukava yleiskypärä tarjoaa kaiken tarvitsemasi ilman turhuuksia.

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Helposti säädettävällä BOA® Fit -järjestelmällä varustettu monipuolinen ja mukava yleiskypärä tarjoaa kaiken tarvitsemasi ilman turhuuksia.

Kaikkeen sopiva kypärä

Tehokkaan suojauksensa, tyylikkään ulkonäkönsä ja hyvän istuvuutensa ansiosta Quantum sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat menovalmiin kypärän. Siinä on erinomaisesti suojaava Mips (Multi-directional Impact Protection System) -järjestelmä ja erinomainen ilmanvaihto, mikä tekee siitä ihanteellisen niin poluille kuin kaupunkiinkin.

Aivokirurgien ja tiedemiesten kehittämä Mips-teknologia (Multi-directional Impact Protection System) auttaa vähentämään vinoista iskuista päähän ja aivoihin kohdistuvia pyörimisvoimia.

Tuotetiedot

  1. Aivoja suojaava Mips-järjestelmä
  2. BOA® Fit -järjestelmän avulla kypärän kiristäminen ja istuvuuden säätäminen onnistuu helposti yhdellä kädellä
  3. In-mold-komposiittirunko parantaa kypärän kestävyyttä ja mahdollistaa suuremman ilma-aukkojen koko- ja muotovalikoiman
  4. Pehmeät, mukavantuntuiset, kosteutta siirtävät ja pestävät kypäräpehmusteet
  5. Sisäpuolen upotetut kanavat ohjaavat ilmavirtauksen pääsi yli ja pitävät sen viileänä ja kuivana
  6. Irrotettavan, napsauttamalla kiinnitettävän visiirin ja kiinnitysaukkojen suojusten avulla saat kypärästä omaan tyyliisi sopivan
  7. LockDown-hihnajakajat pitävät kypärän hihnat järjestyksessä ja helpottavat niiden käsittelyä
  8. Kolaritakuu tarjoaa sinulle ilmaisen vaihtokappaleen, jos kypäräsi rikkoutuu onnettomuudessa ensimmäisen vuoden kuluessa sen ostamisesta

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down