Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna

Valmennus

Tuntuuko, että lukuisista satulassa vietetyistä tunneista huolimatta kehitystä ei tapahdu? Tai haluatko tietää missä nykykuntosi osalta mennään? Haluatko ehkä osallistua uuteen kisaan tai tapahtumaan ja varmistua, että kaikki menee nappiin? Joskus ulkopuolinen silmäpari on se sysäys, jota tarvitaan nousujohteisen treenin palauttamiseksi. Tutustu valmennuspalveluihimme ja ota yhteyttä!

Valmennuspalvelut

Henkilökohtainen valmennus

99 € / kk
Ajoitpa sitten maastossa tai maantiellä, jos kaipaat treeneihisi säännöllistä sparrausta ja opastusta, henkilökohtainen valmennus sopii sinulle. Valmennuspaketti rakennetaan aina täsmälleen tavoitteidesi ja vallitsevan elämäntilanteesi mukaan. Suunnittelussa otetaan huomioon työtilanne, perhe ja ajankäyttömahdollisuus ja ne yhdistetään harjoittelun tavoitteiden kanssa yksilölliseksi suunnitelmaksi.

Valmennuspaketti sisältää:

-Räätälöity ohjelma kuukaudeksi kerrallaan
-Huco Sport -liikuntatapa-analyysi
-Harjoituspäiväkirjaohjelman käyttö
-Valmentajan jatkuva tuki
-Harjoittelun analysointi valmentajan kanssa 1 krt / kk
(tai yhteisharjoitus valmentajan kanssa 1 krt / kk)
-Ylimääräiset tapaamiset tai harjoituskerrat veloitetaan erikseen
Kysy lisää

Valmennuspaketti Basic

399 €
Tämä valmennuspaketti sopii heille, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua sitoutua henkilökohtaiseen valmennukseen. Basic-paketin alussa tehdään kuntotesti jonka pohjalta suunnitellaan kuuden kuukauden mittainen harjoitusohjelma. 

Valmennuspaketti sisältää:

-3 kuntotestiä (alku, puoliväli ja loppu)
-Liikuntatapa-analyysi
-Räätälöity, henkilökohtainen harjoitteluohjelma (6 kk)
-Ohjelman tarkistus puolen välin testissä, päivitys tarvittaessa
-Harjoituspäiväkirja

HUCO SPORT-ANALYYSI

69 € 
Henkilökohtaisen Huco sport –profiilin avulla löydät motivoivan ja omalle tyylillesi sopivan tavan harrastaa liikuntaa. Huco sport -profiili on työkalu, jolla saat asetettua sinua motivoivat tavoitteet ja avun tavoitteiden toteutumisen seurantaan.


Pitkäjänteisen ja tuloksekkaan liikunnan salaisuus on oman luontaisen liikuntatyylin löytäminen ja henkilökohtaisten motivaatiotekijöiden tunnistaminen, sekä erityisesti taito ylläpitää liikuntamotivaatiota. Liikuntamotivaation säilyttämiseksi on tärkeää asettaa oikeanlaiset tavoitteet, tehdä oikeanlainen liikuntasuunnitelma ja seurata etenemistä oikein, omaan tyyliin sopivasti. Eri liikuntatyylit suhtautuvat eri tavoin tavoitteisiin, suunnitelmaan, ohjaukseen ja palautteeseen. Erityisesti motivaation tukemiseen ja itsensä johtamiseen liittyvää apua tarvitaan. Huco sport on työkalu, jonka avulla kukin liikkuja löytää itseään motivoivat tekijät ja mikä tärkeintä: itselleen sopivimmat tavoitteet.

Mikäli liikkujan menneisyydessä on ennestään liikuntaan liittyviä huonoja kokemuksia, on oltava erityisen huolellinen siitä, että mahdollistetaan mielekäs ja luontainen tapa aloittaa liikunta (uudelleen). Liikunnan aloittaminen suosituilla trendilajeilla tai ystävän suosikkilajeilla voi tuoda epäonnistumisen kokemuksia, joista muodostuu ennen pitkää liikunnan esteitä.

Liikunnan aktiiviharrastajat usein juuttuvat tiettyihin lajeihin. Tämä saattaa yksipuolistaa harrastuksen ja voi johtaa innostuksen vähenemiseen. Monipuolinen liikunta tuo parhaat tulokset pitkällä tähtäimellä. 

HUCO SPORT -PROFIILI

- Tuo esiin motivaatiosi taustalla olevat tekijät
- Auttaa asettamaan sinulle sopivat tavoitteet
- Näyttää oletko yksin vai ryhmässä liikkuja
- Auttaa sinua tekemään itsellesi sopivan liikuntasuunnitelman
- Näyttää kuinka seurata liikunnan etenemistä
- Näyttää miten liikuntatyylisi muuttuu paineen alla

Profiili sisältää testin, henkilökohtaisen liikuntaprofiilin ja profiilin avauksen yhdessä valmentajan kanssa. 
Ota meihin yhteyttä tämän sivun lomakkeella ja pääset nopeasti kiinni liikunnalliseen elämäntapaan!
Ota yhteyttä

KUNTOTESTAUS

59 € 
Testi toteutetaan FTP-testinä (kynnystesti). Testi määrittää anaerobisen kynnystehon watteina ja kynnyssykkeen.
Testin pohjalta voidaan laskea sopivat harjoitusalueet sekä sykkeeseen että tehoon pohjautuen. Testiä voidaan hyödyntää myös harjoittelun vaikutusten seurantaan.

Testin kesto:

Itse testi kestää noin 20 minuuttia verryttelyineen. Koko käynti palautteenantoineen vie aikaa noin tunnin verran.
Varaa oma testisi niin näet missä mennään!
Kysy lisää

Kysy valmennuksesta

Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2023 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram