Työsuhdepyörät

Parolan Pyörähuollolta myös työsuhdepyörät

Onko työpaikallasi käytössä pyöräetu? Voit hankkia itsellesi sopivimman pyörän vapaasti valitsemaltasi polkupyöräliikkeeltä. Tervetuloa asioimaan meille, autamme tarpeisiisi sopivimman pyörän valinnassa!
Hankkimalla pyörän työsuhdepyöräksi voit säästää 20-30 % sen hankintahinnasta
Työsuhdepyörän käyttöä ei ole rajoitettu pelkästään työmatkakäyttöön. Voit siis hankkia työsuhdepyöräksi harrastekäyttöön tulevan menopelin.
Säästön suuruus riippuu aina palkkatasostasi. Voit tarkastaa oman mahdollisen säästösi esimerkiksi GoByBiken laskurilla.
KYSY TYÖSUHDEPYÖRISTÄ

4 helppoa askelta työsuhdepyörän hankkimiseksi.

Valitse vain itsellesi sopivin pyörä, me huolehdimme muusta. 
Näin hankit työsuhdepyörän:
1. Pyöräetu käytössä
Työnantajasi ilmoittaa, että työpaikallasi on käytössä pyöräetu. Samalla saat tiedon, että käyttääkö työnantajasi leasingyhtiötä työsuhdepyörien hankkimiseen vai rahoittaako työnantaja itse pyörät. Paina mieleesi, mikä leasingpalveluntarjoaja työpaikallanne on käytössä.
2. Kartoitus
Tutustu pyörävalikoimaamme verkossa tai vieraile liikkeessämme ja kerro haluavasi hankkia työsuhdepyörän. Etsimme tarpeisiisi sopivat pyörävaihtoehdot ja lisävarusteet laajasta valikoimastamme.
3. Pyörän valinta
Kun olet tehnyt päätöksen haluamastasi pyörästä, laskemme tarjouksen ja teemme kokonaisuudesta hankintaesityksen työnantajallesi tai leasingyhtiölle.
4. Loppusilaus
Kun työsuhdepyörän hankintaesitys on hyväksytty, varustelemme pyöräsi ja teemme sille luovutushuollon. Saat ilmoituksen, kun pyörä on noudettavissa!
TUTUSTU PYÖRIIN

Miksi odottaa?

Soita meille numeroon 010 319 2331
Tervetuloa valitsemaan sopiva työsuhdepyörä suoraan paikan päälle myymäläämme Hämeenlinnaan! Autamme mielellämme sopivimman pyörän valinnassa, sillä olemmehan vannoutuneita lajin harrastajia itsekin.
YhTEYSTIEDOT
Myymälämme palvelee:
MA: Suljettu
TI: 12:00 - 17:00
KE: 12:00 - 17:00
TO: 12:00 - 17:00
PE: 12:00 - 17:00
LA: 10:00 - 14:00
SU: Suljettu
Poikkeusaukioloajat:
29.3. - Suljettu
30.3. - Suljettu
30.4. - avoinna klo 12 - 15
1.5. - Suljettu
8.5. - avoinna klo 12 - 15
9.5. - Suljettu
20.6. - avoinna klo 12 - 15
21.6. - 23.6. Suljettu (Juhannus)

Työsuhdepyöräetu pähkinänkuoressa

Vuodesta 2021 alkaen polkupyöräetu on ollut tuloverovapaata 1200 euroon asti. Työsuhdepyörä on siis polkupyörä, jonka työnantaja hankkii työntekijälle. Työnantaja voi tarjota pyöräedun etuna palkan päälle tai pidättää kustannukset palkasta joko kokonaan tai osittain.
Työsuhdepyörää saa käyttää vapaasti niin vapaa-ajan harrastamiseen kuin töihin kulkemiseen.
Työsuhdepyörä voi olla myös sähköpyörä. Sähköpyörien tulee olla maksimissaan 250W tehoisia ja avustuksen tulee päättyä 25 km/h vauhdissa. Tätä tehokkaammat pyörät eivät ole työsuhdepyöräedun piirissä.
Voit valita työsuhdepyörään lisäksi seuraavat varusteet: valot, lukitus, nastarenkaat, lokasuojat, tavarateline ja soittokello. Myös pyöräilykypärä luetaan työsuhdepyöräedun piiriin.
Lisätietoja työsuhdepyöräilystä löydät Pyöräliiton sivuilta, täältä.

Kumppanit

Meillä on valmiit yhteistyösopimukset seuraavien leasingyhtiöiden kanssa. Eikö listalta löydy työpaikallanne käytössä olevaa leasingyhtiötä? Ei hätää, teemme helposti sopimuksen käytössänne olevan palveluntarjoajan kanssa, joten ei ongelmaa!

Kysy meiltä työsuhdepyöristä

Askarruttaako työsuhdepyöräilyn aloittamisessa jokin? Olemme ehtineet kerryttää jo melkoisesti kokemusta ja saattaneet useita asiakkaita työsuhdepyörätaipaleensa alkuun. Kysy rohkeasti! 
Yhteydenotto yleinen

Löydä työsuhdepyöräsi

Voit tutustua heti varastosta löytyviin pyöriimme verkkokaupassa. Jos haluamaasi kokoa, väriä tai mallia ei heti löydy, älä heitä kirvestä kaivoon! On hyvin todennäköistä, että saamme sen tilattua sinulle hyvinkin nopeasti.

Sähköavusteiset
hybridi- ja 
kaupunkipyörät

Olkoon tuuli aina myötäinen! Viiletä vinhasti kaupungin katuja.
Näytä sähköpyörät

Sähköavusteiset maastopyörät

Tee ylämäistä nautittavia ja metsälenkeistä vauhdikkaita.
Näytä tuotteet

Kaupunki- ja
hybridipyörät

Monipuoliset arjen sankarit ovat käyttövalmiita ja väsymättömiä kumppaneita päivittäiseen pyöräilyyn.
Näytä pyörät

Maantie- ja 
gravel-pyörät

Pyöriä pitkille hikilenkeille asfaltilla tai eeppisiin seikkailuihin sorateillä.
Tutustu
Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down