Työsuhdepyörät

Parolan Pyörähuollolta myös työsuhdepyörät

Onko työpaikallasi käytössä pyöräetu? Voit hankkia itsellesi sopivimman pyörän vapaasti valitsemaltasi polkupyöräliikkeeltä. Tervetuloa asioimaan meille, autamme tarpeisiisi sopivimman pyörän valinnassa!

Valitse vain itsellesi sopivin pyörä, me huolehdimme muusta. Näin hankit työsuhdepyörän:

  1. Työnantajasi ilmoittaa, että työpaikallasi on käytössä pyöräetu. Samalla saat tiedon, että käyttääkö työnantajasi leasingyhtiötä työsuhdepyörien hankkimiseen vai rahoittaako työnantaja itse pyörät. Paina mieleesi, mikä leasingpalveluntarjoaja työpaikallanne on käytössä.
  2. Tule liikkeeseemme ja kerro, että haluat hankkia työsuhdepyörän. Etsimme tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot ja lisävarusteet laajasta valikoimastamme.
  3. Kun olet tehnyt päätöksen haluamastasi pyörästä, laskemme tarjouksen ja teemme hankintaesityksen työnantajallesi tai leasingyhtiölle.
  4. Kun työsuhdepyörän hankintaesitys on hyväksytty, varustelemme pyöräsi ja teemme sille luovutushuollon. Saat ilmoituksen, kun pyörä on noudettavissa!
Tervetuloa valitsemaan sopivaa työsuhdepyörää suoraan paikan päälle! Autamme mielellämme sopivimman pyörän valinnassa, sillä olemmehan vannoutuneita lajin harrastajia itsekin.
Osoite: Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna
MA: Suljettu
TI-PE: 12:00 - 17:00
LA: 10:00-14:00
SU: Suljettu

Työsuhdepyöräetu pähkinänkuoressa

  • Vuodesta 2021 alkaen polkupyöräetu on ollut tuloverovapaata 1200 euroon asti. Työsuhdepyörä on siis polkupyörä, jonka työnantaja hankkii työntekijälle. Työnantaja voi tarjota pyöräedun etuna palkan päälle tai pidättää kustannukset palkasta joko kokonaan tai osittain.
  • Työsuhdepyörää saa käyttää vapaasti niin vapaa-ajan harrastamiseen kuin töihin kulkemiseen.
  • Työsuhdepyörä voi olla myös sähköpyörä. Sähköpyörien tulee olla maksimissaan 250W tehoisia ja avustuksen tulee päättyä 25 km/h vauhdissa. Tätä tehokkaammat pyörät eivät ole työsuhdepyöräedun piirissä.
  • Voit valita työsuhdepyörään lisäksi seuraavat varusteet: valot, lukitus, nastarenkaat, lokasuojat, tavarateline ja soittokello. Myös pyöräilykypärä luetaan työsuhdepyöräedun piiriin.
  • Lisätietoja työsuhdepyöräilystä löydät Pyöräliiton sivuilta, täältä.

Näiden leasingyhtiöiden kanssa meillä on valmiit sopimukset:

Eikö listalta löydy työpaikallanne käytössä olevaa leasingyhtiötä? Ei hätää, teemme helposti sopimuksen käytössänne olevan palveluntarjoajan kanssa, joten ei ongelmaa!

Hei yrityksen edustaja! Tiesitkö, että järjestämme yksityisiä esittelytilaisuuksia yrityksille? Asiantuntijamme opastavat ja innostavat mielellään koko henkilöstönne pyöräilyn maailmaan. Kysy lisää täyttämällä lomake alla!

Lähetä meille kysymyksesi

Yhteydenottolomake - Yhteystiedot-sivu
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
Uutiskirjeen tilaus
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2024 Parolan Pyörähuolto
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram